Menu

Binnendeurbeslag

U heeft met veel zorg mooie binnendeuren voor uw woning uitgezocht. Maar heeft u al aandacht besteed aan de details? Mooi deurbeslag voor uw binnendeuren maakt uw inrichting helemaal af.

In de online shop van DecoDeurbeslag.nl treft u een indrukwekkend assortiment met deurbeslag en accessoires voor binnendeuren aan. Neem op uw gemak een kijkje in het aanbod.

Handig om te weten over deurbeslag voor een binnendeur

Voor de aankoop van nieuw deurbeslag voor een binnendeur is het slim om te bekijken wat voor deurbeslag u precies nodig heeft.
Of liever gezegd, waar u thuis behoefte aan heeft.
Want waar voor bijvoorbeeld de woonkamerdeur een simpele deurkruk met rozet volstaat, zal u voor een andere ruimte (een berging of werkkamer) wellicht de behoefte hebben om deze af te kunnen sluiten.
Bij dit soort ruimtes kunt u dan kiezen voor een deurkruk met rozet, aangevuld met een sleutel- of cilinderrozet dat daaronder op de deur geschroefd kan worden.
En vergeet u het deurbeslag van uw badkamer en/of toilet niet; deze binnendeuren moeten natuurlijk voorzien worden van een toiletsluiting.
 

Ons assortiment deurbeslag voor binnendeuren

Ons assortiment deurbeslag voor binnendeuren bestaat uit de mooiste deurkrukken en deurgrepen in verschillende stijlen, van retro tot modern, uiteraard met bijpassende rozetten.
Om te zorgen dat uw deuren mooi blijven en de wanden en plinten niet beschadigen, kunt u bij ons alle soorten deurstoppers aanschaffen.
Verder hebben we prachtige schuifdeurkommen voor schuifdeuren, en niet te vergeten een breed aanbod met sloten en scharnieren.
Ook voor toiletgarnituren en pictogrammen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uitsluitend producten van de beste merken, waaronder Formani, Entra, Piet Boon en Artitec-Wallebroek.
Maar kijk ook zeker even naar het eigen label van DecoDeurbeslag! Met ons deurbeslag bent u altijd verzekerd van topkwaliteit!
Nadat u op de gewenste subcategorie heeft geklikt kunt u het aanbod eenvoudig filteren op onder andere kleur, materiaal, stijl en ontwerper.
Zo kunt u moeiteloos het juiste beslag voor uw binnendeur vinden!
 

Deurbeslag binnendeuren online bestellen

Heeft u inmiddels een mooie deurbeslag set voor uw binnendeur gevonden, dan kunt u deze eenvoudig online bij ons bestellen.
U bent bij DecoDeurbeslag.nl verzekerd van een gratis verzending bij besteding vanaf €50 en een snelle levering.
Wilt u de mogelijkheden graag eerst van dichtbij bekijken?
Neem dan even contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Blaricum.
Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en indien gewenst te helpen bij het uitzoeken van nieuw beslag voor een binnendeur.
We hopen u spoedig te mogen verwelkomen!