Menu

Telescoop-uitzetter

Als het op raambeslag aankomt, dan vindt u bij DecoDeurbeslag.nl altijd wat u zoekt. Naast gaatjes uitzetters en combi uitzetters bieden wij u tevens een mooie collectie met telescoop uitzetters. Ook deze zijn tegen zeer scherpe prijzen te bestellen via onze webshop. Heeft u al een mooi exemplaar uitgezocht?

Voorgestelde filters
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

Handig om te weten over uitzetbare telescopen

Gaatjesuitzetters mogen dan de meest gebruikte raamuitzetters zijn, ze hebben wel een beperking: een raam met een gaatjesuitzetter heeft namelijk, afhankelijk van het aantal gaatjes, vaste standen. Een telecoopuitzetter daarentegen, is in elke gewenste stand open te zetten. 

Bij de aanschaf van een telescopische raamuitzetter is het belangrijk dat u goed let op de draairichting van uw raam; een raamuitzetter die geschikt is voor naar binnen draaiende ramen past namelijk niet op een naar buiten draaiend raam. Zorg dat u de telescopische raamuitzetter niet te los afstelt; u mag best wat weerstand voelen bij het sluiten van het raam, anders is het nut van de raamuitzetter weg.

Ons telescopen assortiment

Ons assortiment met telescoop uitzetters biedt u volop keus op het gebied van verschillende kleuren, materialen, afwerkingen en stijlen. Stuk voor stuk producten van een hoogwaardige kwaliteit, met een lange levensduur. Onder elke uitzetter worden een aantal suggesties gedaan voor bijpassende raamsluitingen of raambomen, zodat u al uw raambeslag in dezelfde stijl kunt houden. 

We hebben overigens regelmatig raamuitzetters in de aanbieding, welke met zeer aantrekkelijke kortingen worden aangeboden. Zorg dus dat u het aanbod goed in de gaten houdt. Zoveel voordeel laat u toch zeker niet liggen?

Telescoop uitzetbaar online bestellen

Alle telescoop raamuitzetters in ons assortiment zijn heel gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Doordat nagenoeg alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij uw bestelling snel verzenden. U kunt dus vrijwel meteen aan de slag met het monteren van uw nieuwe raamuitzetters. Mocht u het assortiment toch liever eerst van dichtbij willen bewonderen voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Indien gewenst kunnen onze medewerkers u hier ook van een deskundig advies voorzien. Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen. Mocht de showroom toch iets te ver uit de buurt liggen, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.