Categorieën
Uw winkelwagen

Meubels/Trap

DecoDeurbeslag.nl levert een ruim assortiment aan meubelbeslag en ook trapleuningen. Een mooie inrichting vergt oog voor detail. In onze webshop vindt u een indrukwekkend aanbod met beslag voor meubels en trap. Daarnaast diverse luikringen en een roedesysteem als oplossing voor een kapstok of kapstokhaken. Mocht u vragen hebben over ons aanbod, bel of mail ons even. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Lees meer Lees minder

Handig om te weten over beslag voor meubels en trap

Heeft u een antieke kast met een deur of lade die wat stroef opengaat? Dan kan het vervangen van het beslag in bepaalde gevallen een goede oplossing zijn; door voor een grotere greep te kiezen die u met uw volledige hand kunt vastpakken, kunt u meer kracht zetten. Beslag voor meubels en de trap is echter niet alleen maar praktisch. Het juiste beslag zorgt ervoor dat u uw interieur tot in de kleinste details kunt afwerken, en u een stijlvol geheel kunt creëren. Met meubelbeslag kunt u tevens een bepaalde stijl doortrekken naar andere ruimtes. Zo zou u bijvoorbeeld het beslag op de kasten in uw woonkamer op de keukenkastjes kunnen laten terugkomen, of u kunt voor een trapleuninghouder in dezelfde stijl kiezen. Hierdoor creëert u tevens een zekere rust in huis.
 

Ons meubels- en trapbeslag assortiment

Ons assortiment beslag voor meubels en trap bestaat uit meubelgrepen, meubelknoppen, luikringen, trapleuninghouders, roedesystemen en kapstokhaken. Wat de stijl van het beslag betreft heeft u werkelijk alle keuze; van modern tot klassiek, van jaren 30 tot spoorweg. Hetzelfde geldt voor de kleur, het materiaal en de afwerking van het beslag: RVS, nikkel (mat of glans), mat zwart, gepolijst messing, smeedijzer en hout behoren tot de mogelijkheden. Wij leveren uitsluitend beslag van de beste merken, waaronder Formani, Piet Boon en Wallebroek. Daarmee bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit!
 

Beslag voor meubels en trap online bestellen

Alle producten uit ons assortiment beslag voor meubels en trap zijn heel simpel en snel online te bestellen. Vrijwel al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. Mocht u nog vragen hebben over specifieke producten, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag verder met een gedegen advies. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Blaricum. Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen.