Categorieën
Uw winkelwagen
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Brievenbussen

Bent u uw woning aan het opknappen of betrekt u binnenkort een nieuwe woning? Dan is het zeker de moeite waard om ook eens te denken aan een brievenbus die past bij uw woning. DecoDeurbeslag.nl is gespecialiseerd in deurbeslag en beslag voor brievenbussen. Wij bieden u een uitgebreid en hedendaags assortiment. Neem een kijkje in het actuele aanbod!

Lees meer Lees minder

Handig om te weten over brievenbussen

De brievenbus heeft in de eerste plaats natuurlijk een functioneel doel, maar u moet ook niet vergeten dat een brievenbus in veel gevallen een grote invloed heeft op het totaalbeeld van de entree van de woning. U kunt uw brievenbussen aanpassen naar de stijl van het deurbeslag van uw buitendeuren; op die manier kunt u er echt een passend geheel van maken. Het soort brievenbus is niet alleen een kwestie van smaak, maar ook een praktische overweging; een simpele gleuf in de voordeur mag dan makkelijk zijn omdat u dan niet naar buiten hoeft om uw post te halen, maar kan wel voor meer tocht en kou zorgen. En een brievenbus op een statief is weer erg handig wanneer uw voordeur wat verder van de weg staat en er aan de weg geen schutting of muur is om de brievenbus aan vast te schroeven.
 

Ons brievenbussen assortiment

Of u nu de voorkeur geeft aan een wandbrievenbus, een vrijstaande brievenbus op statief of een zogeheten pakketkast, bij ons vindt u ongetwijfeld een brievenbus die in de smaak valt. U heeft de keuze uit een breed scala aan kleuren en materialen. Naast enkele brievenbussen leveren wij ook kasten met twee of meer brievenbussen, welke ideaal zijn voor appartementen en gebouwen waar meerdere bedrijven gevestigd zijn. Wij kunnen alle brievenbussen en pakketkasten leveren van de merken Bobi, Allux en Hardbrass. Al onze brievenbussen, en ook ons beslag voor brievenbussen, zijn uiteraard optimaal bestand tegen weersomstandigheden.
 

Brievenbussen en beslag voor brievenbussen online bestellen

Alle producten met betrekking tot accessoires en beslag voor brievenbussen zijn direct online te bestellen via onze webshop. Indien u behoefte heeft aan advies met betrekking tot het aanschaffen van een geschikte brievenbus, dan staan onze medewerkers u graag te woord - wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze showroom in Blaricum; maakt u van tevoren even een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken.