Weergegeven:
Sorteren op:

Raambomen

Ook voor de aanschaf van nieuwe raambomen bent u bij DecoDeurbeslag.nl aan het juiste adres. Als dé specialist op het gebied van deur- en raambeslag bieden wij u altijd de grootste keus in stijlen, materialen, afwerkingen, kleuren en ontwerpers. En niet te vergeten de beste prijs/kwaliteit verhouding! Heeft u ons uitgebreide aanbod al bekeken?

Lees meer

Handig om te weten over raambomen

Een raamboom is een soort slot dat alleen van binnenuit afsluitbaar is. Het wordt met name gebruikt op stompe houten ramen. Raambomen zijn vrij eenvoudig te monteren, mits men het juiste model aanschaft. Let bij het selecteren van uw nieuwe raambomen goed op de draairichting – moet het raamslot aan de linker- of rechterkant worden bevestigd? Draait het raam naar binnen of naar buiten toe?

Eén ding waar u tijdens de montage van raambomen goed op moet letten is de beglazing. De montageschroeven mogen het glas niet raken, want anders zal het glas barsten of scheuren. Als u deze zaken in acht houdt is de montage van uw nieuwe raambomen een fluitje van een cent!

Ons raambomen assortiment

De raambomen in ons aanbod zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, zoals bijvoorbeeld RVS, mat nikkel, glans chroom, messing gepolijst, smeedijzer en hout. Ook wat betreft stijlen heeft u alle keus. Wij leveren uitsluitend raambomen van erkende merken zoals Formani, Piet Boon en Wallebroek. Daarmee krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit voor uw geld! Bent u op zoek naar een raamboom voor een beperkt budget, dan kunt u het aanbod zelfs op prijs filteren. Wel zo handig!

Raambomen online bestellen

Ook raambomen kunt u bij DecoDeurbeslag.nl heel simpel en snel online bestellen. Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. Mocht u nog vragen hebben over onze producten of over de montage, of kunt u het gewenste product niet vinden in de webshop, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste product, en kunnen u van een deskundig advies voorzien. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Laat u ons van tevoren even weten wanneer u komt, dan kunnen wij voldoende tijd voor u vrijmaken.


Lees minder
Raamboom  Frankfurt MGN -15%

Raamboom Frankfurt MGN

Raamboom  Frankfurt MGN. Messing glans nikkel. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Alles van dit merk zien?Bekijk ons complete aanbod van Wallebroek...

€ 65,94 € 56,05 Excl. BTW: € 46,32

Raamboom Antique MAN ebben -15%

Raamboom Antique MAN ebben

Raamboom Antique met ebbenhout MAN (messing antique nikkel).Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs ..

€ 67,30 € 57,20 Excl. BTW: € 47,27

Raamboom Antique MGN ebben -15%

Raamboom Antique MGN ebben

Raamboom Antique met ebbenhout MGN (messing glans nikkel).Prijs per stuk. Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs v..

€ 67,30 € 57,20 Excl. BTW: € 47,27

Raamboom Basic LB-RB Mat RVS -15%

Raamboom Basic LB-RB Mat RVS

Raamboom Basic LB-RB Mat RVSOok verkrijgbaar in gepolijst RVS. Standaard voor naar buiten draaiende ramen. Voor naar binnendraaiende ramen haak verkrijgbaar, welke separaat besteld moet worden (zie bi..

€ 71,98 € 61,19 Excl. BTW: € 50,57

Raamboom Basic LSQ-RB Mat RVS -15%

Raamboom Basic LSQ-RB Mat RVS

Raamboompje LSQ-RB Mat RVS. Ook verkrijgbaar in gepolijst RVS. Standaard voor naar buiten draaiende ramen. Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor naar binnendraaiende ramen haak verkrijgbaar,..

€ 81,74 € 69,48 Excl. BTW: € 57,42

Raamboom Bauhaus MGC -15%

Raamboom Bauhaus MGC

Raamboom Bauhaus MGC. (messing glans chroom)Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Alle..

€ 65,26 € 55,47 Excl. BTW: € 45,85

Raamboom Bauhaus MGN -15%

Raamboom Bauhaus MGN

Raamboom Bauhaus MGN. (messing glans nikkel). Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Al..

€ 65,26 € 55,47 Excl. BTW: € 45,85

Raamboom Bauhaus MGN ebbenhout -15%

Raamboom Bauhaus MGN ebbenhout

Raamboom Bauhaus MGN ebben. (messing glans nikkel). Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor ge..

€ 66,66 € 56,66 Excl. BTW: € 46,83

Raamboom Bonton MAN ebben -15%

Raamboom Bonton MAN ebben

Raamboom Bonton MAN ebbenhout. Antiek nikkel. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.All..

€ 76,92 € 65,38 Excl. BTW: € 54,03

Raamboom Bonton MGN ebben -15%

Raamboom Bonton MGN ebben

Raamboom Bonton MGN ebbenhout. Glans nikkel. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Alle..

€ 76,92 € 65,38 Excl. BTW: € 54,03

Raamboom Bonton MGO bubinga -15%

Raamboom Bonton MGO bubinga

Raamboom Bonton MGO bubinga hout. Messing gepolijst ongelakt. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een mee..

€ 67,89 € 57,71 Excl. BTW: € 47,69

Raamboom Cardea Retto MMZ -15%

Raamboom Cardea Retto MMZ

Raamboom Cardea Retto MMZ (messing mat zwart).Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.All..

€ 40,31 € 34,26 Excl. BTW: € 28,32

Raamboom Curl ijzer -15%

Raamboom Curl ijzer

Raamboom Curl  smeedijzer. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.  Alles van dit merk..

€ 22,33 € 18,98 Excl. BTW: € 15,69

Raamboom Dual MGN -15%

Raamboom Dual MGN

Raamboom Dual MGN. Messing glans nikkel.Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.  Alles..

€ 69,99 € 59,49 Excl. BTW: € 49,17

Raamboom Dudok ijzer -15%

Raamboom Dudok ijzer

Raamboom Dudok smeedijzer.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Prijs per stuk.Alles van dit merk zie..

€ 9,87 € 8,39 Excl. BTW: € 6,94

Raamboom Dudok MGC -15%

Raamboom Dudok MGC

Raamboom Dudok MGC (glans chroom).Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Prijs per stuk.Alles van dit m..

€ 35,99 € 30,59 Excl. BTW: € 25,28

Raamboom Dudok MGG -15%

Raamboom Dudok MGG

Raamboom Dudok MGG (messing gepolijst gelakt).Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Prijs per st..

€ 34,34 € 29,19 Excl. BTW: € 24,12

Raamboom Dudok MGN -15%

Raamboom Dudok MGN

Raamboom Dudok MGN (glans nikkel).Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Prijs per stuk.Alles van dit m..

€ 35,99 € 30,59 Excl. BTW: € 25,28

Raamboom Dudok MGO -15%

Raamboom Dudok MGO

Raamboom Dudok MGO (messing gepolijst ongelakt).Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Prijs per stuk.A..

€ 32,71 € 27,80 Excl. BTW: € 22,98

Raamboom Dudok MMC -15%

Raamboom Dudok MMC

Raamboom Dudok MMC (mat chroom).Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Prijs per stuk.Alles van d..

€ 37,62 € 31,97 Excl. BTW: € 26,43

Raamboom Dudok MMNO -15%

Raamboom Dudok MMNO

Raamboom Dudok MMNO (mat nikkel ongelakt).Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Prijs per stuk.A..

€ 37,62 € 31,97 Excl. BTW: € 26,43

Raamboom Dudok MMZ -15%

Raamboom Dudok MMZ

Raamsluiting Dudok MMZ (messing mat zwart).Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Prijs per stuk...

€ 37,62 € 31,97 Excl. BTW: € 26,43

Raamboom Dudok MTO -15%

Raamboom Dudok MTO

Raamboom Dudok MTO (messing getrommeld ongelakt).Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Prijs per..

€ 35,99 € 30,59 Excl. BTW: € 25,28

Raamboom Ferrovia FV-RB mat rvs -15%

Raamboom Ferrovia FV-RB mat rvs

Ferrovia raamboom mat RVS. Ook leverbaar in gepolijst RVS.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor naar binnendraaiende ramen haak verkrijgbaar, welke separaat besteld moet worden (zie bijpasse..

€ 81,74 € 69,48 Excl. BTW: € 57,42

Raamboom Frankfurt MGN ebben -15%

Raamboom Frankfurt MGN ebben

Raamboom Frankfurt MGN ebben. Messing glans nikkel. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat.Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor gel..

€ 67,09 € 57,03 Excl. BTW: € 47,13

Raamboom Frankfurt MGO -15%

Raamboom Frankfurt MGO

Raamboom Frankfurt MGO. Messing gepolijst ongelakt. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor ge..

€ 59,94 € 50,95 Excl. BTW: € 42,11

Raamboom Frankfurt MGO ebben -15%

Raamboom Frankfurt MGO ebben

Raamboom Frankfurt MGO ebben. Messing gepolijst ongelakt. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs v..

€ 60,99 € 51,84 Excl. BTW: € 42,84

Raamboom Frankfurt MMNO -15%

Raamboom Frankfurt MMNO

Raamboom Frankfurt MMNO. Messing mat nikkel ongelakt. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor ..

€ 68,93 € 58,59 Excl. BTW: € 48,42

Raamboom Frankfurt MMNO ebben -15%

Raamboom Frankfurt MMNO ebben

Raamboom Frankfurt MMNO ebben. Messing mat nikkel ongelakt. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs..

€ 70,15 € 59,62 Excl. BTW: € 49,28

Raamboom Frankfurt MTO -15%

Raamboom Frankfurt MTO

Raamboom Frankfurt MTO. Messing getrommeld ongelakt. Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor g..

€ 65,94 € 56,05 Excl. BTW: € 46,32

Raamboom Kare MGN -15%

Raamboom Kare MGN

Raamboom Kare MGN. (messing glans nikkel). Prijs per stuk.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor geldt.Alles..

€ 82,61 € 70,22 Excl. BTW: € 58,04

Raamboom Nouveau MAN ebbenhout -15%

Raamboom Nouveau MAN ebbenhout

Raamsluiting MAN met ebbenhout .Messing antiek nikkel. Prijs per stuk. Wordt geleverd met bijpassend sluitplaat. Voor een naar binnendraaiend raam is een extra sluithaak nodig, waar een meerprijs voor..

€ 70,11 € 59,59 Excl. BTW: € 49,25

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB brons -15%

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB brons

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB brons.Ten behoeve van naar buitendraaiend raam. Inclusief contraplaatje. Niet afsluitbaar.Lengte kruk 100mm. Hoogte bevestigingsplaatje 60mm.Wordt geleverd met bijpassende..

€ 81,72 € 69,46 Excl. BTW: € 57,41

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB mat wit -15%

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB mat wit

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB mat wit.Ten behoeve van naar buitendraaiend raam. Inclusief contraplaatje. Niet afsluitbaar.Lengte kruk 100mm. Hoogte bevestigingsplaatje 60mm.Wordt geleverd met bijpassen..

€ 74,31 € 63,16 Excl. BTW: € 52,20

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB mat zwart -15%

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB mat zwart

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB mat zwart.Ten behoeve van naar buitendraaiend raam. Inclusief contraplaatje. Niet afsluitbaar.Lengte kruk 100mm. Hoogte bevestigingsplaatje 60mm.Wordt geleverd met bijpass..

€ 74,31 € 63,16 Excl. BTW: € 52,20

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB RVS -15%

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB RVS

Raamboom Piet Boon ONE PB-RB mat RVS.Ten behoeve van naar buitendraaiend raam. Inclusief contraplaatje. Niet afsluitbaar.Lengte kruk 100mm. Hoogte bevestigingsplaatje 60mm.Wordt geleverd met bijpassen..

€ 74,31 € 63,16 Excl. BTW: € 52,20

Raamboom Piet Boon TWO PB23-RB RVS -15%

Raamboom Piet Boon TWO PB23-RB RVS

Raamboom Piet Boon PB23-RB mat RVS.Ten behoeve van naar buitendraaiend raam. Inclusief contraplaatje. Niet afsluitbaar.Lengte kruk 100mm. Hoogte bevestigingsplaatje 60mm.Wordt geleverd met bijpassende..

€ 76,94 € 65,40 Excl. BTW: € 54,05

Raamboom Timeless RB-1923 mat nikkel ebben -15%

Raamboom Timeless RB-1923 mat nikkel ebben

Raamboom Timeless RB-1923 mat nikkel ebben.Ook verkrijgbaar in glans nikkel.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat tbv naar buitendraaiende ramen.Voor naar binnendraaiende ramen haak verkrijgbaar, ..

€ 39,51 € 33,58 Excl. BTW: € 27,75

Raamboom Timeless RB-1932 glans nikkel ebben -15%

Raamboom Timeless RB-1932 glans nikkel ebben

Raamboom Timeless RB-1932 glans nikkel ebben.Afgebeelde raamboom is glans nikkel. Ook verkrijgbaar in mat nikkel.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat tbv naar buitendraaiende ramen.Voor naar binn..

€ 39,51 € 33,58 Excl. BTW: € 27,75

Raamboom Timeless RB-1934 glans nikkel ebben -15%

Raamboom Timeless RB-1934 glans nikkel ebben

Raamboom Timeless RB-1934 glans nikkel ebben.Wordt geleverd met bijpassende sluitplaat tbv naar buitendraaiende ramen. Voor naar binnendraaiende ramen is een haak verkrijgbaar, welke apart bestel..

€ 39,51 € 33,58 Excl. BTW: € 27,75