Menu

Kapstokhaken

Bent u op zoek naar kapstokhaken, hoedhaken en/of jashaken? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van DecoDeurbeslag.nl! U bent bij ons niet alleen verzekerd van het grootste aanbod, maar ook van de beste kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En een uitstekende service natuurlijk! Wat wilt u nog meer?

Voorgestelde filters
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 31

Handig om te weten over kapstokhaken

Heeft u een strakke, moderne inrichting, dan is het natuurlijk zonde om oude, klassieke kapstokhaken in de hal op te hangen. Andersom geldt hetzelfde; heeft u mooi spoorweg beslag op uw ramen en deuren, dan is het jammer om die trend niet voort te zetten met authentieke hoedhaken. Gelukkig heeft u tegenwoordig de mogelijkheid om uw deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag en accessoires zoals trapleuninghouders en kapstokhaken allemaal in dezelfde stijl aan te schaffen. Dit heeft niet alleen esthetische waarde, maar zorgt ook voor meer rust in uw interieur.

Ons kapstokhaken assortiment

DecoDeurbeslag.nl levert kapstokhaken, garderobehaken, hoedhaken, jashaken, sleutelrekken en kledinghangers van bekende merken als Formani, Piet Boon en Artitec-Wallebroek. 

In onze webshop treft u diverse modellen aan in bijvoorbeeld RVS, messing mat zwart en smeedijzer. Of u nu de voorkeur geeft aan moderne kapstokhaken of juist aan de meer klassieke modellen, er zal zeker een geschikt model voor u tussen zitten. Heeft u een beperkt budget? Geen probleem – u kunt het aanbod ook filteren op prijs. Bovendien kunt u ook in deze categorie geregeld van mooie aanbiedingen profiteren. Zorg dus dat u het aanbod goed in de gaten houdt!

Kapstokhaken online bestellen

Alle kapstokhaken in ons assortiment zijn heel gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Doordat nagenoeg alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij uw bestelling snel verzenden. U kunt dus vrijwel meteen aan de slag met het monteren van uw nieuwe kapstokhaken. Mocht u het assortiment toch liever eerst van dichtbij willen bewonderen voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u, indien gewenst, ook van een deskundig advies voorzien. Graag wel van tevoren even een afspraak maken zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen. Mocht de showroom toch iets te ver uit de buurt liggen, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.