Menu

Entra

Entra is één van de toonaangevende merken op het gebied van Italiaans deurbeslag en biedt een zeer compleet assortiment aan beslag voor buiten- en binnendeuren. DecoDeurbeslag.nl is officieel dealer van dit merk en vertelt u dan ook graag meer over de collectie.


Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 342

Over Entra

Alle producten van Entra worden gekenmerkt door drie kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en design. Daarbij hecht men bij Entra een grote waarde aan milieuvriendelijkheid; bij het selecteren van grondstoffen en het ontwikkelen van coatings en verpakkingsmaterialen wordt gestreefd naar volledig ecologische en recyclebare producten en processen. 

Entra staat tevens bekend om haar deurbeslag met BIOV® coating. BIOV staat voor Bioecologiv Ion Overlay. Het is een innovatieve coating, gebaseerd op de PVD techniek, die ten minste 25 jaar een optimale bescherming biedt tegen slijtage en corrosie. Daarbij bevatten de producten met BIOV® coating in de toplaag geen allergene elementen zoals chroom, nikkel, kwik of cadmium, en kunnen ze heel eenvoudig gereinigd worden met een zachte doek en wat azijn. De producten met BIOV® coating zijn verkrijgbaar in de kleuren Technosteel, Crystal, Noir, Gold, Choco, Antique Gold, White Pearl, Black Pearl en Iron.
 

Ons Entra assortiment

Of u nu de voorkeur geeft aan moderne of juist klassieke designs, Entra biedt voor ieder wat wils. 

Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment met RVS deurkrukken en bijbehorende accessoires. De RVS producten zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, waaronder AISI 304, AISI 304+ en ook AISI 316. Bij al onze Entra RVS producten staat vermeld welk soort RVS toegepast is en wat de specifieke kenmerken zijn. Ook de Architectural collectie van Entra is zeker het bekijken waard; de combinaties van ronde en vierkante vormen met de mooie chromen en mat chromen materialen zorgen voor een verrassend design.
 

Entra online bestellen

Bent u op zoek naar Entra deurbeslag? Bestel dan online op DecoDeurbeslag.nl! Doordat nagenoeg alle Entra producten direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij snelle levertijden garanderen. Mocht u een specifiek artikel niet op onze website kunnen vinden, neemt u dan even contact met ons op. We kijken graag of we het betreffende artikel voor u kunnen bestellen! Wanneer u ons Entra assortiment wenst te komen bekijken, bent u van harte welkom in onze showroom in Blaricum. Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen vrij maken.