Menu

Glasdeurknoppen

Ook voor glazen deuren heeft DecoDeurbeslag een mooi assortiment aan kwalitatief hoogwaardige deurknoppen van o.a. Piet Boon en Ferrovia.

Voorgestelde filters
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1
Onze deurknoppen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en ook wat betreft het materiaal heeft u een ruime keuze: denk aan mat RVS, gepolijst RVS of RVS met eiken. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft! Heeft u iets gezien dat u mooi vindt, dan is bestellen met een paar muisklikken geregeld. Uw bestelling wordt vervolgens zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgd. Zo makkelijk gaat dat, op DecoDeurbeslag.nl!

Handig om te weten over glasdeurknoppen

Indien u (vol)glazen deuren in huis heeft, dan dient u hiervoor speciale glasdeurknoppen aan te schaffen. De juiste glasdeurknoppen zorgen ervoor dat het openen en sluiten van uw glazen deuren gemakkelijker en veiliger gaat. Er zijn glasdeurknoppen voor glazen schuifdeuren, pendeldeuren en aanslagdeuren. Ook op het gebied van douchedeurbeslag is er volop keus; hierbij is het in de eerste plaats van belang dat u rekening houdt met materiaal van de glasdeurknoppen, dit dient uiteraard optimaal waterbestendig te zijn!

Ons glasdeurknoppen assortiment

Onze glasdeurknoppen zijn leverbaar voor verschillende glasdiktes, in een breed scala uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor vierkante of ronde glasdeurknoppen, maar ook T-grepen behoren tot de mogelijkheden. Ook wat betreft het materiaal van de glasdeurknoppen heeft u een ruime keuze: denk bijvoorbeeld aan mat RVS, gepolijst RVS of RVS met eiken. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunt u de uitstraling creëren die perfect aansluit op uw interieur en smaak. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft! Doordat u de producten eenvoudig kunt filteren op bijvoorbeeld kleur, merk en prijs, vindt u snel de meest geschikte glasdeurknoppen voor uw woning. Al onze glasdeurknoppen bieden uitgebreide montage mogelijkheden en een betrouwbare bevestiging.

Glasdeurknoppen online bestellen

Wilt u nieuwe glasdeurknoppen online bestellen? Dat doet u natuurlijk op DecoDeurbeslag.nl! Vrijwel al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. Mocht u nog vragen hebben over één of meerdere specifieke producten, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag verder met een gedegen advies. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Blaricum. Hier krijgt u een goede indruk van de verschillende mogelijkheden op het gebied van glasdeurknoppen, en kunt u het uitgebreide aanbod rustig van dichtbij bekijken. Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen.