Deurbellen informatie

Uw bezoek zal niet om uw deurbel heen kunnen, dus u wilt natuurlijk wel een mooi exemplaar hebben! In onze online shop treft u een ruim assortiment met deurbellen aan, welke heel eenvoudig en gemakkelijk te bestellen zijn. Laat een goede eerste indruk achter bij uw gasten en bestel vandaag nog zo’n stijlvolle deurbel in de online shop van DecoDeurbeslag.nl. U profiteert bij ons altijd van het grootste aanbod, een uitstekende service en aantrekkelijke kortingen!

Handig om te weten over deurbellen

Deurbellen zijn grofweg in twee categorieën te onderscheiden: elektrische (bedrade) deurbellen en mechanische deurbellen. Elektrische deurbellen kunnen zowel bedraad als draadloos zijn; de draadloze varianten werken middels een radiosignaal. Beldrukkers worden met koperdraden aangesloten op een elektrische bel. Ook kunt u de vaak aanwezige plastic beldrukker gemakkelijk vervangen voor één van onze beldrukkers uit ons assortiment. Maar indien u een beldrukker wilt installeren en er is geen bedrading in de woning aangelegd, dan kan een draadloze deurbel of een mechanische trekbel een goede oplossing bieden.
 

Ons deurbellen assortiment

In de online shop van DecoDeurbeslag.nl vindt u schitterende deurbellen in zeer uiteenlopende uitvoeringen, van exclusieve merken als FormaniPiet Boon en Wallebroek. Denk bijvoorbeeld aan ronde, ovalen of rechte beldrukkers. Of wat dacht u van een authentieke trekbel? Ook wat betreft materialen heeft u bij ons keuze te over: RVS, nikkel, chroom, messing, smeedijzer, brons… de mogelijkheden zijn eindeloos! Het mooiste is natuurlijk als de deurbel qua stijl, materiaal en afwerking mooi past bij de deurkrukken, rozetten, schilden en briefplaten van uw voordeur. Zo creëert u echt één geheel, en zorgt u dat uw voordeur een welkome uitstraling krijgt.
 

Deurbellen online bestellen

Heeft u een mooie deurbel uitgezocht? Dan is online bestellen zo geregeld bij DecoDeurbeslag.nl! Betalen doet u veilig en gemakkelijk via de betaalmethode van uw keuze, en uw bestelling wordt netjes bij u op het gewenste adres afgeleverd. Mocht u onze collectie deurbellen liever eerst in het echt willen bekijken, komt u dan eens langs bij onze showroom in Blaricum. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een advies met betrekking tot de aanschaf of montage van onze producten.