Luikringen informatie

U bent op zoek naar geschikte luikringen? In deze categorie vindt u de mooiste luikringen in verschillende stijlen, speciaal ontworpen voor vloerluiken, plafondluiken of bootluiken. Maar deze luikringen zijn ook fantastisch om als meubelgrepen of meubelknoppen te gebruiken! Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide assortiment van DecoDeurbeslag.nl en laat u inspireren!

Handig om te weten over luikringen

Ouderwetse luikringen bestaan doorgaans uit een simpel plaatje met een loshangende ring. Moderne luikringen zijn echter meestal verdekt, wat wil zeggen dat de ring in het plaatje valt zodat deze niet uitsteekt. Dit is vooral erg prettig bij vloerluiken, omdat men dan niet zomaar over een uitstekende ring kan struikelen. Verdekte luikringen moet u infrezen. Daarom is het van belang dat u bij de aanschaf van nieuwe luikringen goed let op de dikte en het materiaal van het in te frezen oppervlak.
 

Ons luikringen assortiment

DecoDeurbeslag.nl biedt u een ruim assortiment met luikringen in alle soorten, maten en kleuren. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke of vintage luikring van messing of brons, of juist aan een modern exemplaar van RVS, er is voor ieder wat wils te vinden. U kunt de luikringen in de webshop filteren op kleur, materiaal, merk en prijs, zodat u direct vindt wat u zoekt. Wij leveren uitsluitend luikringen van topmerken, zodat u altijd verzekerd bent van een duurzame kwaliteit. Bovendien kunt u bij ons van zeer aantrekkelijke prijzen profiteren. En dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten!
 

Luikringen online bestellen

Alle luikringen op onze website zijn heel simpel en snel online te bestellen. Betalen doet u veilig en betrouwbaar via de betaalmethode van uw keuze, en wanneer u voor € 100 of meer bestelt hoeft u geen verzendkosten te betalen. Vrijwel alle luikringen zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. Mocht u nog vragen hebben over onze luikringen, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Mocht u onze luikringen liever eerst in het echt willen bekijken, komt u dan eens langs bij onze showroom in Blaricum. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat we ook zeker zijn dat we voldoende tijd voor u kunnen vrij maken.