Raamuitzetters informatie

Zijn uw raamuitzetters aan vervanging toe? Bestel dan nieuwe exemplaren bij DecoDeurbeslag.nl! Bij ons profiteert u van het grootste aanbod en een ruime keus op het gebied van materialen, afwerkingen en stijlen. Bekijk rustig ons assortiment en laat u overtuigen door de beste kwaliteit op de markt!

Handig om te weten over raamuitzetters

Een raamuitzetter, dat ook wel een uitzetstang of uitzetijzer genoemd wordt, is een systeem waarmee een draairaam vastgezet kan worden. Hierdoor kunt u voorkomen dat uw openstaande raam door de wind gaat ‘klapperen,’ en dat het beschadigt. Raamuitzetters worden overigens ook veel gebruikt om klapramen vast te zetten. 

We onderscheiden drie soorten raamuitzetters. De meest gebruikte soort is de gaatjesuitzetter, waarbij het raam wordt vastgezet door het pinnetje in één van de gaatjes in de uitzetter te zetten. Er zijn ook zogeheten telescoopuitzetters met een uitschuifbare stang, welke op elke gewenste stand kunnen worden vastgezet. En tot slot zijn er nog de combi uitzetters, welke speciaal bedoeld zijn voor klap- en uitzetramen.
 

Ons raamuitzetters assortiment

Ons assortiment raamuitzetters bestaat uit combi uitzetters, gaatjesuitzetters, draaibare uitzetters en telescoop uitzetters. Ook voor de aanschaf van bijvoorbeeld een raamknip of raampen kunt u in deze categorie terecht. U kunt het aanbod eenvoudig filteren op kleur, materiaal/afwerking, merk en prijs, zodat u snel een geschikte raamuitzetter vindt. Ook handig: onder elk product worden een aantal suggesties gedaan voor bijpassende producten. Zo kunt u bijvoorbeeld een raamuitzetter, een raamboom en een (afsluitbare) raamsluiting in dezelfde stijl nemen, en een stijlvol geheel creëren.
 

Raamuitzetters online bestellen

Al onze raamuitzetters zijn direct online te bestellen via onze webshop. U kunt veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd. Bij bestellingen vanaf € 100 verzenden wij gratis, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Indien u behoefte heeft aan deskundig advies met betrekking tot de aanschaf of montage van bepaalde onderdelen of over het onderhoud van uw raambeslag dan staan wij u graag te woord. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij de DecoDeurbeslag showroom in Blaricum; we raden aan om van tevoren even een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.