Trapleuninghouders informatie

Wanneer u op zoek bent naar geschikte trapleuninghouders, dan vindt u bij DecoDeurbeslag zeker iets dat u zal bevallen. Ontdek ons uitgebreide aanbod in de webshop en kies voor een set trapleuninghouders die mooi past bij de stijl van uw deur-, raam- en/of meubelbeslag. Op die manier kunt u echt één geheel van uw interieur maken!

Handig om te weten over trapleuninghouders

Een trapleuning moet natuurlijk zeer stevig aan de muur vast komen te zitten. Het is dan ook van belang dat u rustig de tijd neemt voor de montage van uw trapleuninghouders. Eerst tekent u op de muur af hoe hoog de trapleuning moet komen. Dit is doorgaans 80 tot 100 centimeter boven de traptreden, maar u kunt de hoogte uiteraard aan uw eigen lengte aanpassen. Na het aftekenen zet u de eerste en de laatste trapleuninghouder met één schroef aan de trapleuning vast, op ongeveer 20 centimeter vanaf de uiteindes. Houdt u er rekening mee dat u de leuning moet kunnen vastpakken zodra u op de eerste trede stapt. Teken de contouren van de trapleuninghouders op de muur af, en schroef daarna de trapleuninghouders weer los. Nu kunt u de trapleuninghouders gaan monteren. Zorg dat u voor de tussenliggende trapleuninghouders een afstand van ongeveer 80 centimeter aanhoudt. Zijn de trapleuninghouders bevestigd, dan kunt u de trapleuning op de houders monteren.
 

Ons trapleuninghouders assortiment

Onze trapleuninghouders van het merk Wallebroek zijn van een uitstekende kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, zwart en bruin. Wat betreft materiaal en afwerking heeft u de keus uit RVS, nikkel (mat en glans), mat chroom, mat zwart, gepolijst messing en smeedijzer. Er zijn mooie trapleuninghouders voor elk budget! U kunt overigens ook bij ons terecht voor de aanschaf van een mooi leuningtouw en de bijbehorende muurogen en eindsluitingen.
 

Trapleuninghouders online bestellen

Heeft u mooie trapleuninghouders uitgezocht, dan is online bestellen zo geregeld bij DecoDeurbeslag.nl! Betalen doet u veilig via de betaalmethode van uw keuze. Mocht u onze deurgrepen liever eerst in het echt willen bekijken, komt u dan eens langs bij onze showroom in Blaricum. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een advies met betrekking tot de aanschaf of montage van nieuwe trapleuninghouders. Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen vrij maken.