Voordeurknoppen

Bent u op zoek naar een mooie voordeurknop? Op DecoDeurbeslag.nl vindt u ongetwijfeld het exemplaar dat u zoekt! Hieronder treft u een overzicht aan van alle voordeurknoppen in ons assortiment. Onze voordeurknoppen worden geleverd inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal, zodat u ze zelf kunt monteren. De meeste van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden al binnen drie werkdagen geleverd. En ze zijn nog prima te betalen ook! Wat wilt u nog meer?

Handig om te weten over voordeurknoppen

Er is tegenwoordig heel veel keus op het gebied van voordeurknoppen. Het materiaal waarvan een voordeurknop is gemaakt, bepaalt hoe het beslag onderhouden moet worden. Kiest u bijvoorbeeld voor een voordeurknop met koperbeslag? Dan moet u er rekening mee houden dat de beschermende laklaag in kustgebieden door de zilte zeelucht kan worden aangetast. U kunt de glans van uw koperen voordeurknoppen beschermen door de knoppen na de montage met meubelwas in te wrijven. Als u dit af en toe even herhaalt, blijven de beschermlaag en de glans intact.
 

Ons voordeurknoppen assortiment

Wij leveren deurknoppen van verschillende merken zoals Entra, Formani, Piet Boon en Wallebroek. Hiermee bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit! We hebben zowel vaste als draaibare voordeurknoppen in een breed scala aan stijlen, waar ongetwijfeld ook een geschikte voordeurknop voor u tussen zal zitten. We leveren alle soorten materialen, waaronder RVS, nikkel, chroom, messing, brons, smeedijzer en hout, welke op verschillende manieren afgewerkt zijn. Kiest u voor een klassieke ronde of eivormige voordeurknop, een moderne
vierkante voordeurknop, of gaat u toch voor een stijlvolle Fungo voordeurknop? Het is allemaal mogelijk bij DecoDeurbeslag.nl!
 

Voordeurknoppen online bestellen

Heeft u nieuwe voordeurknoppen nodig? Bestel dan online op DecoDeurbeslag.nl! Doordat nagenoeg alle voordeurknoppen direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij snelle levertijden garanderen. Mocht u een specifiek artikel niet op onze website kunnen vinden, neemt u dan even contact met ons op. We kijken graag of we het betreffende artikel voor u kunnen bestellen! Wilt u ons assortiment liever eerst van dichtbij bewonderen voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Graag van te voren even een afspraak maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen vrij maken. Hier kunnen wij u, indien gewenst, ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf of montage van uw nieuwe voordeurknoppen.