Menu
Your Cart
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

TIJDLOZE ONTWERPEN

Bent u op zoek naar tijdloos raam-, deur- of meubelbeslag? Dan bent u in de online shop van DecoDeurbeslag.nl aan het juiste adres! Naast vele oude en moderne stijlen leveren wij namelijk ook een indrukwekkende collectie met tijdloos beslag van het merk Formani: de Timeless collectie, een serie met producten van weleer die door Formani nieuw leven zijn ingeblazen, al dan niet gecombineerd met een stukje hedendaagse techniek en functionaliteit. Bekijk deze indrukwekkende collectie in de webshop en laat u overtuigen door het meest uitgebreide aanbod en de meest aantrekkelijke aanbiedingen!

Over de Timeless collectie

De naam van deze collectie verraadt al dat het gaat om een assortiment deurbeslag dat de tand des tijds doorstaan heeft. Maar dat is niet het enige dat deze collectie zo populair maakt; ook de omvang van het assortiment is het vermelden waard. Met de Timeless collectie heeft u namelijk niet alleen maar een mooie deurkruk, maar kunt u uw voordeur, binnendeuren, ramen en kastdeuren in dezelfde stijl ‘aankleden.’ Dit zorgt voor eenheid en rust in uw interieur. DecoDeurbeslag.nl biedt een breed scala aan producten uit de Timeless collectie. Hierbij kunt u denken aan beldrukkers, briefplaten, voordeurknoppen, cilinderplaatjes, raamuitzetters, deurgrepen, deurkrukken, schuifdeurkommen, meubelgrepen, meubelknoppen en toiletgarnituur. Ook voor ramen is er mooi tijdloos beslag bij ons verkrijgbaar, zoals draaikiepsluitingen, espagnoletten, raambomen, raamgrepen en raamsluitingen. U kunt deze stijl dus overal terug laten komen en zo een stijlvol geheel creëren.
 

Timeless beslag online bestellen

Heeft u mooi tijdloos beslag uitgezocht? Dan is online bestellen zo geregeld bij DecoDeurbeslag.nl! Betalen doet u veilig en gemakkelijk via de betaalmethode van uw keuze, en uw bestelling wordt netjes bij u op het gewenste adres afgeleverd. Bij besteding van €100 of meer is de verzending gratis. Zo kunt u dus best wat besparen op de aankoop van uw nieuwe deur-, raam- en/of meubelbeslag. Mocht u de Timeless collectie liever eerst in het echt willen bekijken, komt u dan eens langs bij onze showroom in Blaricum. Graag van tevoren even een afspraak maken zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een advies met betrekking tot de aanschaf of montage van onze producten.